Sušač za ruke – Jet Towel

011 329 22 83

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Mnogo faktora uticalo je da sušači za ruke danas postanu toliko traženi. Ali, nisu svi aparati za sušenje ruku isti, zato se dobro informišite pre kupovine.

Mitsubishi Electric je firma poznata po pouzdanim i modernim uređajima koji se uvek razlikuju od drugih sličnih modela. Kada su u pitanju sušači za ruke Mitsubishi Jer Towel modeli prepoznatljivi su kao brzo i superiorno higijensko rešenje za sve velike poslovne i komercijalne objekte.

Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha. Ovaj metod je drastično smanjio vreme potrebno da se ruke osuše, što je doprinelo velikoj uštedi energije (90% u odnosu na konvencionalne sušače ruku). Funkcioniše po principu odstranjivanja vode sa dlanova u roku od 8-10 sekundi koristeći duplo strujanje vazduha brzinom od 382 km/h.

Uz to Mitsubishi Electric je i ovaj put uspeo da uskladi dizajn i efikasnost, a na taj način uspeo da se uklopi u najzahtevnije arhitektonske projekte. Kao takav, Jet Towel predstavlja jedini izbor koji objedinjuje vrhunske performanse, uštedu i higijenu po najvišim standardima.

 

Mitsubishi Jet Towel – Profesionalni i brzi sušači za ruke

Mitsubishi Jet Towel sušači za ruku dizajnirani su tako da pruže ugodnu, jednostavnu i brzu upotrebu.

Poseduju veliki prostor za sušenje ruku, dovoljno veliki čak i za osobe sa velikim šakam. A širok protok vazduha omogućava pokrivanje obe ruke istovremeno. Aparati su modernog dizajna u nekoliko boja, nisu preveliki i mogu se uklopiti u svaki enterijer toaleta.

Svi sušači imaju automatsko uključivanje pomoću senzora koji su toliko brzi da se aktiviraju već nakon 0.1sec nakon prislanjanja ruku. Brzina aktiviranja i efikasnost sušenja Jer Towel sušača pružiće bolje korisničko iskustvo i smanjiti gužve u toaletima.

U ponudi Mitsubishi sušača za ruke nalaze se tri modela: Jet Towel Mini, Jet Towel Smart i Jet Towel Slim. Svaki od ovih aparata je drugačijeg dizajna i obilka, a koji model ćete izabrati zavisi od više faktora.

 

Prednosti Jet Tower aparata za sušenje ruku

Mitsubishi Jer Towel nisu obični aparati, u poređenju sa drugim sličnim modelima ima mnoge prednosti. Kupiti profesionalni sušač za ruke nije mala investicija, ali svakako da se vremenom isplati. Zato nemojte žuriti i ići u ishitrene kupovine, već se dobro informišite.

Kupovina Jet Tower sušača je dugoročna investicija, a saznajte u nastavku zašto je ujedno i dobra investicija zbog koje nećete zažaliti.

 

Energetska efikasnost

Jedna od glavnih karakteristika zbog kojih se mnogi odlučuju za kupovinu Mitsubishi Jer Tower sušača za ruke je energetska efikasnost. Kvalitetni i dovoljno jaki motori, koji za kratko vreme uspešno osuše ruke, u kombinaciji sa brzim senzorima smanjuju vreme korišćenja i potrošnju električne energije.

 

Jednostavan način upotrebe

Aparati su automatski podešeni da rade pomoću senzora. Kada korisnik prisloni ruke sušači se uključuju, kada ih sklone automatski se isključuju.

Takođe poseduju i zaštitni vremenski regulator kada korisnik ostavi ruke duži periodu u aparatu, posle određenog vremena sam će se ugasiti. Na taj način dodatno utiče na potrošnju struje.

 

Moderan dizajn

U današnje vreme nije dovoljno samo imati kvalitetan uređaj koji ispunjava vaša očekivanja, već je potrebno da bude što kompaktniji i modernijeg izgleda. Zato je Mitsubishi mnogo pažnje posvetio dizajnu aparata.

Sušače za ruke treba birati i prema boji i obliku, kako bi se estetski uklopili u enterijer. Uz većinu toaleta lepo će se slagati sušači za ruke u beloj ili bež boji, jer se lako uklapa u svaki prostor. Izgleda čisto i vedro.

 

Kvalitetna izrada i materijali

Već smo spomenuli da kupovina profesionalnih sušača za ruke nije mala investicija, zato kupci očekuju vrhunski proizvod.

Jet Towel sušači izrađeni su od kvalitetnih materijala koji su otporni na udarce, testirani su na udarce koji su 2x jači od prosečnih. Takođe, dodatno su zaštićeni od prodora veće količine vode ukoliko dođe do kvarova u toaletima.

Sve to nam govori da ovi aparati za sušenje ruku imaju dug vek trajanja i sigurni smo da je pravi izbor za vaše potrebe.

 

Jednostavno održavanje bez dodatnih obaveza

Sušači za ruke ne zahtevaju dodatan angažman, samo povremeno čišćenje. Za razliku od upotrebe ubrusa, kada ste u obavezi da dopunjujete zalihe i uklanjate smeće. Jednom kad se aparati za sušenje ruku postave, nemate dodatnih obaveza i troškova.

Samo održavanje aparata je jednostavno, bez skidanja sa zida. Potrebno je samo isprazniti rezervoar za odvod i očistiti malo filter.

Jet Towel je novi proizvod u ponudi Mitsubishi Electric kompanije na našem tržištu koji se od drugih sličnih proizvoda  izdvaja po tome što nudi brzo i superiorno higijensko rešenje sušenja ruku posebno pogodno za poslovne prostore sa velikim protokom ljudi-tržni i poslovni centri.

Mitsubishi Electric Jet Towel  predstavlja revolucionarnu tehnologiju sušenja ruku koja se pokazala kao brža i  higijenski na najvišem nivou još od 1993. godine kada je Mitsubishi Electric prvi put upotrebio. Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha.

Ovaj metod je drastično smanjio vreme potrebno da se ruke osuše što je doprinelo velikoj uštedi energije (90% u odnosu na konvencionalne sušače ruku) i funkcioniše po principu odstranjivanja vode sa dlanova u roku od 8-10 sekundi koristeći duplo strujanje vazduha brzinom od 382 km/h.

Uz to Mitsubishi Electric je i ovaj put uspeo da uskladi dizajn i efikasnost i na taj način uspeo da se uklopi u najzahtevnije arhitektonske projekte. Kao takav, Jet Towel predstavlja jedini izbor koji objedinjuje vrhunske performanse, uštedu i higijenu po najvišim standardima.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd