Klima M Proizvodi

011 329 22 83

Klime su postale neizostavni deo skoro svakog domaćinstva. Kao ovlašćeni uvoznik i distributer dve najveće i najkvalitetnije kompanije za klimatizaciju, naša kompanija je posvećena pružanju proizvoda vrhunskog kvaliteta po konkurentnim cenama. Naš širok asortiman proizvoda znači da imamo savršen klima uređaj za vaše potrebe, bilo da tražite kućnu ili komercijalnu jedinicu.

Ponosimo se odličnom uslugom za korisnike, a naš tim iskusnih inženjera je uvek pri ruci da pruži stručne savete i podršku.

Poverenje

Brzina & Raspoloživost

Garancija 5 i više godina


Udobnost u bilo kom zatvorenom prostoru

Kao vodeći distributer u industriji, Klima M igra značajnu ulogu u obezbeđivanju proizvoda i rešenja koja pružaju udobnost bilo gde u zatvorenom prostoru. Kompanija nudi širok spektar proizvoda za klimatizaciju koji su dizajnirani da zadovolje potrebe svakog doma ili kancelarije. Mi imamo rešenje za vas.

Bez obzira na vaš budžet, Klima M ima jedinicu za klimatizaciju koja odgovara vašim potrebama. Kompanija nudi niz modela koji će vam sigurno pružiti savršen nivo udobnosti. Sa toliko dostupnih opcija, sigurno ćete pronaći savršenu jedinicu za svoj dom ili kancelariju.

Ako tražite klima uređaj koji će vas hladiti tokom celog leta, ne tražite dalje! Linija proizvoda za koje smo se odlučili je dizajnirana da vam pruži vrhunski komfor i efikasnost.

Proizvodi za klimatizaciju kompanije Mitsubishi i Carrier

Bilo da je reč o proleću kada se vreme polako zagreva ili o jeseni kada počinjemo misliti na grejanje, mnogi vlasnici kuća počinju da razmišljaju o svojim klima uređajima. Neki će možda morati da zamene staru jedinicu, dok drugi možda žele da instaliraju centralni sistem po prvi put. Dva najpopularnija brenda na tržištu su Mitsubishi i Carrier.

Mitsubishi nudi razne klima uređaje; od kućne serije preko VRF sistema pa sve do sušača za ruke. Mitsubishi jedinice su veoma poznate po tome što su tihe i efikasne.

Carrier je još jedan vodeći proizvođač klima uređaja. Carrier nudi komercijalnu seriju, toplotne pumpe pa čak i prečišćivač vazduha. Carrier jedinice su poznate po svojoj izdržljivosti i pouzdanosti.

Oba proizvođača nude tkz. Mini-split sisteme bez kanala, što može učiniti instalaciju jednostavnijom i pristupačnijom.

Kada je u pitanju izbor klima uređaja, važno je uporediti karakteristike i cene kako biste pronašli najbolju jedinicu za vaš dom.

 

ALP sistemi

ALP sistem je energetski efikasniji od klimatizacije i ne koristi hemikalije ili rashladna sredstva koja mogu naštetiti životnoj sredini. Takođe ne zahteva redovno održavanje kao AC jedinica.

ALP sistem je nov i poboljšan način hlađenja vašeg doma. Koristi manje energije od tradicionalnih klima uređaja i mnogo je efikasniji. ALP sistem je takođe veoma tih, tako da možete uživati u miru i tišini svog doma bez buke tradicionalnog klima uređaja.

 

Thermoscreens

Thehermoscreen je vrsta vazdušne zavese koja se koristi za regulisanje temperature u prostoriji. Dostupni su u različitim veličinama. Vazdušne zavese su odličan način da se soba rashladi leti i održi toplom zimi.

Nudimo širok asortiman vazdušnih zavesa modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Postoji i nova vrsta vazdušne zavese, thermoscreen.

 

Europan

Europan je kompanija koja se nalazi na jugu Italije specijalizovana za proizvodnju predizolovanih poliuretanskih panela koji se koriste za izradu proizvoda za klimatizaciju. Kompanija posluje više od 30 godina, a njene proizvode koriste veliki proizvođači klima uređaja širom sveta. Europanovi proizvodi su poznati po svom kvalitetu i izdržljivosti, a kompanija ima reputaciju po pružanju odlične usluge kupcima.

 

EDC  kondenz pumpe

Kompanija EDC dizajnira i razvija sopstvene elektronske uređaje i kondenz pumpe. Ceo izbor EDC programa nudi širok spektar funkcija za zadovoljavanje najizazovnijih zahteva za klimatizaciju, hlađenje i druge HVAC aplikacije.

Kondenzaciona pumpa je jedan od najvažnijih aspekata klima uređaja. Deluju tako što uklanjaju vodu iz vazduha i na taj način sprečavaju nakupljanje buđi. EDC-ove kondenzacione pumpe su neke od najefikasnijih na tržištu, što ih čini odličnim izborom za potrebe klimatizacije u vašem domu ili kancelariji.

Kako odabrati klima uređaj: veličina i energetska efikasnost

Veličina i energetska efikasnost su dva glavna faktora koja treba uzeti u obzir pri izboru klima uređaja. Poznavanje kvadrature vašeg doma ili sobe pomoći će vam da odredite BTU (britanske termalne jedinice) ocenu jedinice. Uvek birajte jedinicu sa većom ocenom BTU nego što je potrebno vašem domu da biste bili sigurni da može da podnese potrebe za hlađenjem vašeg prostora. Energetska efikasnost klima uređaja meri se njegovom ocenom sezonske energetske efikasnosti (SEER).

Što je veći SEER, to je energetski efikasniji. SEER ocena klima uređaja je zasnovana na njegovoj efikasnosti pri hlađenju kuće tokom leta, u poređenju sa standardnom jedinicom sa SEER od 10. SEER ocene su na skali od 1 do 15, sa višim brojevima koji ukazuju na veću efikasnost. EER (koeficijent energetske efikasnosti) klima uređaja je procena godišnjih operativnih troškova jedinice.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Carrier

Carrier je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija, na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

ALP System

ALP System je baziran na korišćenju sendvič panela sačinjenog od PUR tvrde pene obložene ravnom ili reljefnom aluminijskom folijom. Strujanje vazduha kroz ove kanale se odvija u potpunoj tišini, bez odstupanja u temperaturi, vlažnosti i nivou čistoće.

Thermoscreens

U ponudi se nalazi širok asortiman električnih, vodenih i ambijentalnih tipova vazdušnih zavesa modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Tu je i novi tip vazdušnih zavesa koji se, zahvaljujući saradnji sa renomiranom japanskom kompanijom Mitsubishi Electric, može povezati na već postojeći VRF sistem što predstavlja veliku uštedu energije.

Europan

Europan je kompanija koja se nalazi na jugu Italije i specijalizovala se za proizvodnju predizolonvanih poliuretanskih panela koji se koriste za izradu ventilacionih kanala. Europan pruža maksimalan rezltat uz minimalno korišćenje resursa.

edc

EDC je Engleska Kompanija koja sama dizajnira i razvija svoje elektronske uređaje i
kondenz pumpe. Ceo EDC program služi za poboljšanje efikasnosti, pouzdanosti i kontrole sistema.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd