Klima M Proizvodi

Klima M

Ovlašćeni uvoznik i diler dve najveće i najkvalitetnije kompanije za proizvodnju opreme za klimatizaciju, japanske kompanije Mitsubishi Electric i američke kompanije Carrier.

Pored toga Klima M poseduje pravo distribucije predizolovanih poliuretanskih panela i opreme italijanskih kompanija  “ALP” i “EUROPAN”.

U okviru prodajnog programa nalaze se još i proizvodi Britanskih kompanija “Thermoscreens” koja proizvodi vazdušnje zavese vrhunskog kvaliteta  i pumpe za odvod kondenzanata “EDC”.

Poverenje

Brzina & Raspoloživost

Garancija 5 i više godina


Mitsubishi Electric

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Carrier

Carrier je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija, na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

ALP System

ALP System je baziran na korišćenju sendvič panela sačinjenog od PUR tvrde pene obložene ravnom ili reljefnom aluminijskom folijom. Strujanje vazduha kroz ove kanale se odvija u potpunoj tišini, bez odstupanja u temperaturi, vlažnosti i nivou čistoće.

Thermoscreens

U ponudi se nalazi širok asortiman električnih, vodenih i ambijentalnih tipova vazdušnih zavesa modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Tu je i novi tip vazdušnih zavesa koji se, zahvaljujući saradnji sa renomiranom japanskom kompanijom Mitsubishi Electric, može povezati na već postojeći VRF sistem što predstavlja veliku uštedu energije.

Europan

Europan je kompanija koja se nalazi na jugu Italije i specijalizovala se za proizvodnju predizolonvanih poliuretanskih panela koji se koriste za izradu ventilacionih kanala. Europan pruža maksimalan rezltat uz minimalno korišćenje resursa.

edc

EDC je Engleska Kompanija koja sama dizajnira i razvija svoje elektronske uređaje i
kondenz pumpe. Ceo EDC program služi za poboljšanje efikasnosti, pouzdanosti i kontrole sistema.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

13 + 10 =