O nama

011 329 22 83

Klima M je kompanija koja razume da su njeni klijenti pokretačka snaga njenog uspeha. Uvek težimo da poslovanje sa nama učinimo što lakšim, a naš fokus na zadovoljavanje potreba kupaca obezbeđuje da uvek pružamo najbolje moguće iskustvo. Kada odaberete Klima M kompaniju, možete biti sigurni da donosite najbolju odluku za svoje poslovanje.

Kao vodeći dobavljač proizvoda za klimatizaciju, Klima M je postavio standard za kvalitet i pouzdanost. Naši najsavremeniji objekti opremljeni su najnovijom tehnologijom i u njima rade iskusni profesionalci. Ponosimo se svojom sposobnošću da ispunimo najstrože zahteve za kvalitet i performanse.

Posvećenost Klima M-a kao distributera svetske klase rezultiralo je dugom listom zadovoljnih kupaca. Stekli smo reputaciju za pružanje visokokvalitetnih proizvoda koji su podržani izuzetnom uslugom za korisnike. Ako tražite proizvod za klimatizaciju koji zadovoljava vaše specifične potrebe, pozivamo vas da nas kontaktirate danas.

Poverenje

Odličan odnos cena – kvalitet

Brzina & Raspoloživost

 

Garancija 5 i više godina

Šta radimo?

Projektovanje

Izrada projektne dokumentacije svih vrsta termotehničkih instalacija, instalacija grejanja i ventilacije, sa odgovarajućim licencama. Odabrani tim stručnjaka u svakom momentu može pomoći klijentu u pravilnom, ekonomičnom i tehnički najboljem odabiru rešenja termotehničkih instalacija.

Grejanje

U sklopu usluga nudimo tehnički najsavremenija rešenja grejanja. Poseban osvrt grejanja se odnosi na toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN, kao izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja sa 100% grejnog kapaciteta i na -15oC sa izlaznom temperaturom 55oC bez dodatnog elektro grejača.

Klimatizacija

Osnovna delatnost firme Klima M je izvođenje termotehničkih instalacija kao i uvoz i prodaja opreme za klimatizaciju renomiranih firmi Mitsubishi Electric i Carrier. U okviru svog programa posebno mesto zauzima VRF program klimatizacije.

Ventilacija

Klima M d.o.o. je specijalizovana firma za izradu najkomplikovanijih sistema ventilacije. Više od 20 godina iskustva na poslovima ventilacije naša su najveća preporuka.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd