O nama

Preduzeće Klima M d.o.o. već više od 20 godina uspešno posluje kako na domaćem tržištu tako i u regionu. Razvijajući ponudu najkvalitetnijih rešenja za klimatizaciju prostora, Klima M je tokom godina tražila najbolje partnere kako bi upotpunila svoju ponudu. Tako je Klima M danas ovlašćeni uvoznik i diler dve najveće i najkvalitetnije kompanije za proizvodnju opreme za klimatizaciju, japanske kompanije “Mitsubishi Electric” i američke kompanije “Carrier”.

Klima M poseduje pravo distribucije predizolovanih poliuretanskih panela i opreme italijanskih kompanija “ALP” i “EUROPAN”.

U okviru prodajnog programa nalaze se još i proizvodi Britanskih kompanija “Thermoscreens” koja proizvodi vazdušne zavese vrhunskog kvaliteta i pumpe za odvod kondenzanata “EDC”.

Pored toga Klima M d.o.o. je otvorila i WORKSHOP radionicu za izradu predizolovanih kanala ALP i EUROPAN , sa obučenim radnicima i Sertifikatima dobijenim od inostranih dobavljača ALP i EUROPAN iz Italije.

Šta radimo

Projektovanje

Izrada projektne dokumentacije svih vrsta termotehničkih instalacija, instalacija grejanja i ventilacije, sa odgovarajućim licencama.

Odabrani tim stručnjaka u svakom momentu može pomoći klijentu u pravilnom, ekonomičnom i tehnički najboljem odabiru rešenja termotehničkih instalacija.

Klimatizacija

Osnovna delatnost firme Klima M je izvođenje termotehničkih instalacija kao i uvoz i prodaja opreme za klimatizaciju renomiranih firmi Mitsubishi Electric i Carrier. U okviru svog programa posebno mesto zauzima VRF program klimatizacije

Grejanje

U sklopu usluga nudimo tehnički najsavremenija rešenja grejanja. Poseban osvrt grejanja se odnosi na toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN, kao izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja sa 100% grejnog kapaciteta i na -15oC sa izlaznom temperaturom 55oC bez dodatnog elektro grejača.

Ventilacija

Klima M d.o.o. je specijalizovana firma za izradu najkomplikovanijih sistema ventilacije. Više od 20 godina iskustva na poslovima ventilacije naša su najveća preporuka.

Više od 20 godina
poslovanja

Preduzeće Klima M d.o.o. već više od 20 godina uspešno posluje kako na domaćem tržištu tako i u regionu.

0

Realizovanih projekata

0

dobijenih priznanja

0

zaposlenih

0

zadovoljnih klijenata

Politika kvaliteta

O kvalitetu i profesionalnom odnosu u poslu svedoče mnogobrojne reference kao i klijenti koji kompaniji Klima M iznova ukazuju poverenje.