Klima M

Preduzeće Klima M doo već više od 25 godina uspešno posluje kako na domaćem tržiztu tako i u regionu. Razvijajući ponudu najkvalitetnijih rešenja za klimatizaciju prostora, Klima M doo je tokom godina tražila najbolje partnere kako bi upotpunila svoju ponudu. Tako je Klima M danas ovlašćeni uvoznik i diler dve najveće i najkvalitetnije kompanije za proizvodnju opreme za klimatizaciju, japanske kompanije Mitsubishi Electric i američke kompanije Carrier.

 

Poverenje

 

Odličan odnos cena – kvalitet

 

Brzina & Raspoloživost

 

Garancija 5 i više godina

Pored toga Klima M doo poseduje pravo distribucije predizolovanih poliuretanskih panela i opreme italijanskih kompanija  “ALP” i “EUROPAN”.

U okviru prodajnog programa nalaze se još i proizvodi Britanskih kompanija “Thermoscreens” koja proizvodi vazdušnje zavese vrhunskog kvaliteta  i pumpe za odvod kondenzanata “EDC”.

Šta radimo?

Projektovanje

Izrada projektne dokumentacije svih vrsta termotehničkih instalacija, instalacija grejanja i ventilacije, sa odgovarajućim licencama. Odabrani tim stručnjaka u svakom momentu može pomoći klijentu u pravilnom, ekonomičnom i tehnički najboljem odabiru rešenja termotehničkih instalacija.

Grejanje

U sklopu usluga nudimo tehnički najsavremenija rešenja grejanja. Poseban osvrt grejanja se odnosi na toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN, kao izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja sa 100% grejnog kapaciteta i na -15oC sa izlaznom temperaturom 55oC bez dodatnog elektro grejača.

Klimatizacija

Osnovna delatnost firme Klima M je izvođenje termotehničkih instalacija kao i uvoz i prodaja opreme za klimatizaciju renomiranih firmi Mitsubishi Electric i Carrier. U okviru svog programa posebno mesto zauzima VRF program klimatizacije.

Ventilacija

Klima M d.o.o. je specijalizovana firma za izradu najkomplikovanijih sistema ventilacije. Više od 20 godina iskustva na poslovima ventilacije naša su najveća preporuka.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

3 + 10 =