Sušač za ruke – Jet Towel

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Jet Towel je novi proizvod u ponudi Mitsubishi Electric kompanije na našem tržištu koji se od drugih sličnih proizvoda  izdvaja po tome što nudi brzo i superiorno higijensko rešenje sušenja ruku posebno pogodno za poslovne prostore sa velikim protokom ljudi-tržni i poslovni centri.

Mitsubishi Electric Jet Towel  predstavlja revolucionarnu tehnologiju sušenja ruku koja se pokazala kao brža i  higijenski na najvišem nivou još od 1993. godine kada je Mitsubishi Electric prvi put upotrebio. Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha.

Ovaj metod je drastično smanjio vreme potrebno da se ruke osuše što je doprinelo velikoj uštedi energije (90% u odnosu na konvencionalne sušače ruku) i funkcioniše po principu odstranjivanja vode sa dlanova u roku od 8-10 sekundi koristeći duplo strujanje vazduha brzinom od 382 km/h.

Uz to Mitsubishi Electric je i ovaj put uspeo da uskladi dizajn i efikasnost i na taj način uspeo da se uklopi u najzahtevnije arhitektonske projekte. Kao takav, Jet Towel predstavlja jedini izbor koji objedinjuje vrhunske performanse, uštedu i higijenu po najvišim standardima.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

11 + 13 =