Mitsubishi VRF sistem

 

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Mitsubishi Electric nudi jedinstvena rešenja kako u domenu rashlade tako i u oblasti grejanja. Posebno se ističe “Mitsubishi Electric” VRF  sistem koji bez zauzimanja prostora, uz minimalne troškove korišćenja energije pruža grejanje sa dvostruko nižim troškovima nego grejanje na gas. Ovaj sistem predstavlja vrhunsku tehnologiju kojom je moguće klimatizovati velike poslovne i stambene prostore, dok je kontrolu rada unutrašnjih jedinica moguće vršiti preko jedinstvenog kontrolnog sistema.

Pored standardni serija izdvajamo VRF toplotnu pumpu za proizvodnju tople sanitarne vode koja uz minimalne troškove korišćenja energije pruža mogućnost proizvodnje tople sanitarne vode u velikim količinama. Ova serija predstavlja vrhunsku tehnologiju kojom je moguće proizvesti toplu sanitarnu vodu temperature 65°C (max 70°C) i u najhladnijim danima pri spoljnoj temperaturi od -20°C.

Ovaj sistem je izuzetno pogodan za hotele, bolnice, škole i sve komercijalne ustanove gde postoji potreba za velikom količinom tople sanitarne vode. Korišćenjem patentirane Flash Injection tehnologije ova serija nudi izuzetno veliki kapacitet uz zadržavanje visoke efikasnosti (SCOP >3).

Da je “Mitsubishi Electric” otišao korak dalje u korišćenju vrhunske napredne tehnologije govori i činjenica da je sistem moguće povezati na Internet i programirati čak i kada se niko ne nalazi u prostoriji

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

6 + 8 =