Mitsubishi Electric

Simply smart cooling, heating and air conditioning!

Mitsubishi Electric je kvalitetom svojih proizvoda zauzeo lidersku poziciju na tržištu klimatizacije, grejanja i hlađenja. Mitsubishi Electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu.

Kućna serija

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Komercijalna serija

Mitsubishi Electric commercial serija namenjena je hlađenju i grejanju pre svega poslovnih prostora. Idealna je za kancelarije i manje poslovne prostore.
Veliki izbor unutrašnjih i spoljnih jedinica, dizajniran je tako da se uklopi u bilo koji enterijer, a kompaktnost i raznovrsnost pruža neograničen broj rešenja za najrazličitije prostore.
Kako je danas fokus na što većim uštedama u energiji, Mitsubishi Electric nastavlja svoju tendenciju razvoja tehnologije koja maksimalno štedi energiju sa jedne strane, a maksimizira komfor, tihi rad i lakoću korišćenja sa druge strane.

VRF sistemi

Najsavremenija tehnologija centralizovanog sistema grejanja i hlađenja. Karakteristike: jednostavnost, brzina izrade instalacije, velika ušteda energije.

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN predstavljaju izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja i do -28oC bez dodatnog elektro grejača.

Rekuperatori vazduha

Idealno rešenje u svim slučajevima kada je potrebno ubacivanje svežeg vazduha u prostoriju.

Prečišćivači vazduha

Mitsubishi Electric prečišćivači vazduha nude moderan dizajn sa blagim ivicama i neutralnim bojama kako bi se što lakše uklopili u bilo koji enterijer.

Sušači za ruke

Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

15 + 13 =