Mitsubishi Electric

Simply smart cooling, heating and air conditioning!

Mitsubishi Electric je kvalitetom svojih proizvoda zauzeo lidersku poziciju na tržištu klimatizacije, grejanja i hlađenja. Mitsubishi Electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu.

Mitsubishi Electric kompetan katalog

Mitsubishi – ime koje je dugogodišnji sinonim za kvalitet. Kompanija koja svojim konstantnim tehnološkim inovacijama, kreativnošću i kvalitetnom ponudom proizvoda, kao i razvojem nepredne tehnologije za proizvodnju rashladnih uređaja i uređaja za klimatizaciju i ventilaciju, doprinosi stvaranju udobnog okruženja za život i rad.

 

Mitsubishi Electric nudi bogat izbor različitih uređaja za Vaš dom i poslovni prostor

Ako tražite širok izbor različitih uređaja koji će vam pomoći da poboljšate efikasnost vašeg doma ili poslovnog prostora, onda ne tražite dalje od Mitsubishi Electric-a. Od klima uređaja i grejača do ventilacionih sistema, imamo sve što vam je potrebno da vaš prostor učinite udobnijim i produktivnijim.

 

Mitsubishi kućna serija

Kada je vreme napolju sparno, poslednja stvar koju želite je da Vaš dom bude sauna. Srećom, postoji nekoliko različitih tipova sistema za klimatizaciju koji mogu da održavaju Vaš dom hladnim i udobnim tokom celog leta.

Sistemi kućne klimatizacije su odličan način da Vaš dom bude hladan i udoban tokom vrelih letnjih meseci. Postoji veliki broj različitih tipova i veličina klima uređaja koje možete da izaberete, tako da je važno da se dobro informišete pre nego što odlučite da kupite jedan. Neki faktori koje treba da uzmete u obzir prilikom izbora klima uređaja su veličina vašeg doma, klima u kojoj živite i vaš budžet. Kada odaberete savršen klima uređaj za svoj dom, možete uživati u hladnom, osvežavajućem vazduhu celo leto.

Ponuda iz Mitsubishi kućne serije:

 

Classic line inverter serija

Ako tražite pouzdan i pristupačan klima uređaj, classic line inverter klima uređaj je odlična opcija. Ove jedinice su dizajnirane da brzo i efikasno rashlade ili zagreju Vaš dom. Dostupni su u različitim veličinama i stilovima koji odgovaraju Vašim potrebama i lako se instaliraju. Postaju sve popularniji jer ljudi traže energetski efikasnije načine da rashlade svoje domove. Ovi klima uređaji su do 40% efikasniji od tradicionalnih modela, što ih čini odličnim izborom za sve koji žele da uštede novac na računima za energiju. Pored toga što su energetski efikasniji, imaju i tendenciju da budu tiši i imaju duži vek trajanja od drugih tipova klima uređaja. Bez obzira da li tražite jedinicu za vaš dom ili kancelariju, classic line inverter klima uređaj je odličan izbor.

 

Lux LN serija

Lux LN serija je poznata po svojoj pouzdanosti, efikasnosti i niskom nivou buke. Ima širok ponudu, tako da je lako pronaći savršenu za Vaš dom ili kancelariju.  Mitsubishi Lux LN serija su vrhunski klima uređaji, koji imaju sjajne funkcije koje održavaju Vaš dom hladnim i udobnim tokom celog leta. Neke od ovih funkcija uključuju: funkciju automatskog ponovnog pokretanja koja se uključuje kada se napajanje vrati nakon nestanka i poseban režim za uštedu energije pri hlađenju više prostorija. Druge posebne karakteristika su: energetski efikasan kompresor, ekološko rashladno sredstvo i bežični daljinski upravljač, tako da možete podesiti temperaturu sa bilo kog mesta u prostoriji. Takođe je jedna od najtiših jedinica na tržištu i možete da uživate u mirnom domu čak i kada temperatura napolju raste.

 

MSZ – AP serija

MSZ – AP serija super inverter je jedan od najefikasnijih i najmoćnijih klima uređaja na tržištu. Koristi jedinstvenu invertersku tehnologiju koja mu omogućava da radi sa većom efikasnošću od drugih klima uređaja, a istovremeno pruža odličnu snagu hlađenja. MSZ-AP je takođe veoma tih, što ga čini idealnim za upotrebu u bilo kom domu ili kancelariji. Dizajniran je da obezbedi efikasno i efektivno hlađenje. Koristi inverter za komprimovanje i dekompresiju rashladnog sredstva, što pomaže u uštedi energije. Takođe ima i kompresor promenljive brzine, koji omogućava jedinici da radi na različitim brzinama u zavisnosti od potreba za hlađenjem prostora. Poznat je po svojoj energetskoj efikasnosti i sposobnosti da brzo ohladi prostoriju.

 

Multi split sistemi

Ako tražite vrhunski klima uređaj koji može da hladi više prostorija, predlažemo Vam multi split sistem. Ovaj sistem koristi tehnologiju bez kanala za isporuku snažnog, efikasnog hlađenja u bilo kojoj prostoriji u Vašem domu ili radnom prostoru. Kako nisu potrebni kanali, nema ni potrebe za opsežnom instalacijom – što znači da možete uživati u hladnom, prijatnom vazduhu u bilo kojoj prostoriji, bilo kada. Savršeno su rešenje za one koji žele da rashlade više prostorija sa jednom jedinicom. Ovi sistemi se mogu instalirati i u novim i u postojećim domovima i radnim prostorima. Energetski su efikasni, štede novac na Vašim mesečnim računima, tihi su i laki za održavanje

 

Mitsubishi komercijalna serija

Mitsubishi komercijalna serija klima uređaja je jedna od najpopularnijih i najtraženijih na svetu. Poznati su po svojoj pouzdanosti i efikasnosti i koriste se u raznim okruženjima, od malih preduzeća do velikih poslovnih zgrada. Bilo da Vam je potrebna jedna jedinica za malu kancelariju ili više jedinica za veliko skladište, odličan su izbor za svaki posao i prostor i mogu se instalirati na različitim lokacijama. Takođe, ove jedinice su dizajnirane za preduzeća i druge velike prostore i nude brojne karakteristike koje ih čine atraktivnom opcijom za mnoge kupce. Neke od prednosti ovih uređaja uključuju njihovu energetsku efikasnost, pouzdanost, tihi rad i sposobnost održavanja ugodne temperature čak i u najvećim prostorima, tokom cele godine.

 

Mitsubishi VRF sistem

Mitsubishi VRF sistem je tip klima uređaja koji koristi više unutrašnjih jedinica povezanih na jednu spoljašnju jedinicu. Ovaj sistem je idealan za velike zgrade ili za hlađenje više prostorija odjednom. Prednost VRF sistema je u tome što može pojedinačno da hladi ili greje različite delove zgrade, što znači da koristite samo energiju koja vam je potrebna za održavanje željene temperature u svakoj prostoriji. VRF sistemi su energetski efikasniji od tradicionalnih klima uređaja, a takođe mogu obezbediti individualnu kontrolu temperature za svaku prostoriju u zgradi. Jedan je od energetski najefikasnijih i najisplativijih sistema grejanja i hlađenja na današnjem tržištu. Koristi jedno rashladno sredstvo koje cirkuliše kroz niz isparivača i kondenzatora da obezbedi i grejanje i hlađenje prostora. VRF sistem se takođe može koristiti za zagrevanje vode za kućnu upotrebu ili za podno grejanje. Tih je, efikasan i jednostavan za instalaciju, ekološki najprihvatljiviji sistem za grejanje i hlađenje, što ga čini savršenim izborom za stambene i komercijalne zgrade.

 

Mitsubishi toplotne pumpe

Mitsubishi toplotne pumpe koriste rashladno sredstvo koje apsorbuje toplotu iz okolnog vazduha, vode ili zemlje, a zatim je prenose u željeni prostor. Ovo čini toplotnu pumpu efikasnim načinom za premeštanje toplote sa jednog mesta na drugo. Mitsubishi toplotne pumpe se koriste u raznim primenama, uključujući grejanje i hlađenje prostora, grejanje tople vode za domaćinstvo i industrijsko procesno grejanje i hlađenje.  Jedna su od najpopularnijih vrsta toplotnih pumpi na tržištu. Poznate su po svojoj efikasnosti i pouzdanosti i dostupne su u različitim veličinama i modelima kako bi zadovoljile potrebe svakog doma ili preduzeća.

 

Mitsubishi prečišćivači vazduha

Mitsubishi prečišćivači vazduha su poznati su po svom visokom kvalitetu i performansama. Dostupni su u različitim modelima koji odgovaraju Vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li tražite malu jedinicu za vaš dom ili kancelariju ili veću jedinicu za industrijsku upotrebu, Mitsubishi Electric ima model koji odgovara Vašim potrebama.

Prečišćivači vazduha uklanjaju zagađivače iz vazduha i dizajnirani su da uklone 99,9% alergena u vazduhu, prašine i drugih čestica iz vazduha. Imaju snažan ventilator koji cirkuliše prečišćeni vazduh. Time nam omogućuju čistiji vazduh i poboljšano zdravlje disajnih puteva i idealni su za osobe sa alergijama ili astmom.

Sušač za ruke – Jet Towel

Mitsubishi sušač za ruke je nov i inovativan proizvod koji spunjava sve zahteve u pogledu higijene i udobnosti, posebno u prostorijama sa velikim protokom ljudi.

Brz je, efikasan i lak za upotrebu. Dovoljno je samo da stavite ruke ispod sušača i one će za 10 sekundi biti suve. Njegov inovativni dizajn ne samo da ga čini odličnim proizvodom, već i atraktivnim delom opreme.

Takođe, poznati su po svom kvalitetu, izdržljivosti i performansama. Na primer, vreme sušenja je podesivo, tako da možete izabrati koliko dugo će sušač raditi. Ovo može biti od pomoći ljudima koji imaju osetljivu kožu  i ako su u žurbi. Mitsubishi sušači za ruke su takođe veoma tihi, što ih čini idealnim za upotrebu na javnim mestima kao što su kancelarije i restorani.

Kućna serija

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Komercijalna serija

Mitsubishi Electric commercial serija namenjena je hlađenju i grejanju pre svega poslovnih prostora. Idealna je za kancelarije i manje poslovne prostore.
Veliki izbor unutrašnjih i spoljnih jedinica, dizajniran je tako da se uklopi u bilo koji enterijer, a kompaktnost i raznovrsnost pruža neograničen broj rešenja za najrazličitije prostore.
Kako je danas fokus na što većim uštedama u energiji, Mitsubishi Electric nastavlja svoju tendenciju razvoja tehnologije koja maksimalno štedi energiju sa jedne strane, a maksimizira komfor, tihi rad i lakoću korišćenja sa druge strane.

VRF sistemi

Najsavremenija tehnologija centralizovanog sistema grejanja i hlađenja. Karakteristike: jednostavnost, brzina izrade instalacije, velika ušteda energije.

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN predstavljaju izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode. Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja i do -28oC bez dodatnog elektro grejača.

Rekuperatori vazduha

Idealno rešenje u svim slučajevima kada je potrebno ubacivanje svežeg vazduha u prostoriju.

Prečišćivači vazduha

Mitsubishi Electric prečišćivači vazduha nude moderan dizajn sa blagim ivicama i neutralnim bojama kako bi se što lakše uklopili u bilo koji enterijer.

Sušači za ruke

Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd