Kućna serija

011 329 22 83

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Klima M kao ovlašćeni uvoznik i diler za teritoriju Srbije ima veliki izbor Mitsubishi proizvoda i rezervnih delova. Servis opreme je obezbeđen.

Lideri u kvalitetu i proizvodnji na globalnom tržištu, uvek korak ispred drugih u inovacijama, najbolji u omerima cene i onoga što za nju dobijate, sa luksuznim modelima koji se mogu uklopiti u enterijerski najzahtevnije prostore. Mitsubishi kućna serija, ponos je ovog japanskog proizvodnog giganta sa tradicijom dužom više od sto godina.

Naša kompanija kao ovlašćeni distributer Mitsubishi klime, nudi četiri najpopularnije kućne serije koje će odgovoriti na sve vaše zahteve; Classic line inverter serija, Lux LN serija, MSZ-AP serija super invertera i multi-split sistemi.

Svaka od njih kombinuje impresivno nisku potrošnju energije sa moćnim performansama, tihi rad sa modernim dizajnom. Nema boljeg načina nego da vrele ili hladne dane provedete baš uz njih u svom domu.

Ono što izdvaja inovativnu tehnologiju Mitsubishi klime su moderni filteri sa srebrnim jonima koji sprečavaju unos bakterija, buđi i sitnih čestica u unutrašnje prostorije čak 99 odsto. Zaustavljaju i alergene 98 odsto, kao i neprijatne mirise.

Podjednako su funkcionalne i u prostorima poput kancelarija, prodavnica ili lekarskih ordinacija. Kako emituju samo 19 decibela, spadaju među najtiše električne uređaje, pa su pogodne i za hlađenje spavaćih soba.

Mitsubishi Electric, još od 1921. godine kada su prvi na svetu dizajnirali električni vetilator za zatvorene prostore, ima dugu istoriju brige o zaštiti životnog okoliša. Smanjenje CO2 emisije, koristeći napredne, tehnologije i visoko energetski efikasne proizvode, njihova je misija.

 

Classic line inverter serija

Uređaji iz ove serije poznati su kao najmanji potrošači električne energije od svih konkurenata na globalnom tržištu. Korisnici ovih klima izdvajaju i nečujan rad kao jednu od najboljih karakteristika. Inverter serija je tiša od šapata!

U našoj ponudi su i klime sa 2,5 i 3,5 kilovata do 5,1, 6,1 i 7,1 kilovata. Ono što je odlično kod inverter Mitsubishi klime je da one rade sa automatskim prilagođavanjem opterećenja i u svakom momentu troše najmanje energije što je moguće.

Područje rada u hlađenju je od -10 do 46+ stepeni Celzijusa, dok je raspon rada u grejanju od -10 do 24+ stepena Celzijusa.

 

AY line inverter serija

Uređaji iz ay serije su opremljeni sa plasma quad plus filtracijom vazduha. Napredni v blocking filter neutrališe baketrije ,buđ, viruse i alergene. Opcija samočišćenje sprečava stvaranje bakterija. Ultra tiha unutrašnja jedinica od svega 18 db omogućuje miran, opuštajući stambeni ili poslovni prostor. Dual Barrier sprečava nakupljanje prašine i prljvštine na unutrašnjoj jedinici održavajući klima uređaj čistim. Wifi omogućava kontrolu i nadzor izvan stambenog ili poslovnog prostora. Područje rada u grejanje do -20c.

 

Lux LN  serija

Luksuzna LN serija Mitsubishi klime dolazi u četiri boje; beloj, sivoj, crvenoj i crnoj, sa energentskom A+++ klasom hlađenja i grejanja. Vrhunski kvalitet vazduha obezbeđuje zahvaljujući “Plasma Quad” sitemu filtriranja, koji neutrališe šest ključnih zagađivača; viruse, alergene, bakterije, sitne čestice, buđ i prašinu.

Maksimalan komfor stvara i “3D I-see sensor” koji analizira temperaturni profil prostorije i obezbeđuje savršenu količinu grejanja ili hlađenja na osnovu prikupljenih podataka. Klima se povezuje na WiFi konekciju preko MelCloud interfejsa.

 

MSZ-AP serija super inverter

Kompaktna i stilizovana MSP-AP serija (klase A++ i A+++) lako je ugradiva u sve prostore jer je visoka tek 28 centimetara. Pogodne su za hlađenje ili grejanje kako malih prostorija tako i većih dnevnih soba, treba samo odabrati pravu snagu uređaja.

Po želji, može biti ugrađen WiFi interfejs, pa se klimom može rukovati preko aplikacije, dok tajmer ima razne napredne funkcije, poput paljenja, gašenja i podešavanja temperature za svaki dan u nedelji.

Automatski rad štedi račune, jer ova klima racionalno troši energiju. Uređaj koristi ekološki freon R32 i pogodna je za priključenje na multi split sisteme.

 

Multi split sistemi

Jedna spoljna jedinica multi split sistema (MXZ serije) može da se poveže sa do šest unutrašnjih jedinica i tako maksimalno uštedi energiju.

Široki asortiman unutrašnjih jedinica iz naše kolekcije nudi razne kombinacije kako da uz pomoć MXZ serije klimatizujete više prostorija. Funkcija „Econo – cool“  inteligentno kontroliše temperaturu prostorija.

Multi split sistemi idealna su opcija za otvorene prostore u prostorijama srednje veličine kao što su kancelarije ili prodavnice, gde su potrebna dva, tri, četiri ili više klima uređaja, bilo da su oni ugrađeni na zid, plafon ili pod.

MITSHUBISHI ELECTRIC – CLASSIC LINE INVERTER SERIJA

MITSHUBISHI ELECTRIC – AY LINE INVERTER SERIJA

MITSUBISHI ELECTRIC – LUX LN SERIJA

MSZ-AP SERIJA SUPER INVERTER

MULTI SPLIT SISTEMI

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd