Komercijalna serija

011 329 22 83

Mitsubishi Electric commercial serija namenjena je hlađenju i grejanju pre svega poslovnih prostora. Idealna je za kancelarije i manje poslovne prostore.
Veliki izbor unutrašnjih i spoljnih jedinica, dizajniran je tako  da se uklopi u bilo koji enterijer, a kompaktnost i raznovrsnost pruža neograničen broj rešenja za najrazličitije prostore.
Kako je danas fokus na što većim uštedama u energiji, Mitsubishi Electric nastavlja svoju tendenciju razvoja tehnologije koja maksimalno štedi energiju sa jedne strane, a maksimizira komfor, tihi rad i lakoću korišćenja sa druge strane.

Mitsubishi klima uređaji stvoreni za svaki poslovni prostor

Mitsubishi klima uređaji iz komercijalne serije izuzetna su linija proizvoda koja se uklapa bukvalno u svaki enterijer; podne, stojeće, plafonske ili ugradne klime, lako će naći mesto u vaši kancelarijama, hotelima, prodavnicama, fabrikama i drugim poslovnim prostorima. Njihova  kompaktnost i raznovrsnost, kao i u Mitsubishi kućnoj seriji, pruža neograničen broj rešenja za najrazličitije prostore.

Namenjeni hlađenju i grejanju, pre svega poslovnih objekata, idealni su i za kancelarije, ali i manje komercijalne prostore.

Kako je danas fokus na što većim uštedama u energiji, Mitsubishi klima uređaji nastavljaju svoju tendenciju razvoja tehnologije koja maksimalno štedi energiju sa jedne strane, a maksimizira komfor, tihi rad i lakoću korišćenja sa druge strane.

 

Tehnologija novog hlađenja Mitsubishi klima uređaja

Za uštede koje će se lako osete na iznosima računa, zaslužna je nova tehnologija hlađenja. Inverter kompresor koji koristi DC motor bez četkica efikasno štedi i precizno prati, te manevriše opterećenjima pri radu. Jedan kompresor može da pokrije i snagu od 15 kilovata.

Sa druge strane, nema nepotrebnog “curenja” energije kada je uređaj na „standby“ modu. Moguće je ugraditi i posebne plenum kanale, različitih oblika i dimenzija kroz koje će ulaziti svež i klimatizovan vazduh. Na isti način ugrađuju se i usisni kanali. Brzina protoka vazduha i pritisak, lako se menjaju u zavisnosti od potreba korisnika.

Ovi Mitsubishi klima uređaji imaju mogućnost hlađenja na spoljnoj temperaturi i do 52 stepena. Kontrola uređaja je jednostavna i brza uz M-net sistem, koji omogućuje centralizovano upravljanje sa jednog mesta. Dvostruki sistem cevi olakšava ovim klimama da lako prelaze između hlađenja i grejanja uz održavanje konstantne unutrašnje temperature.

Fleksibilnost i lakoća ugradnje je kao da baratate sa standardnom kućnom klimom, ali zato energetska efikasnost, visok kvalitet i rad sa malo održavanja, samo su neki od razloga zbog kojih preduzetnici donose odluku da zamene svoje stare centralne sisteme klimatizacije sa komercijalnom serijom Mitsubishi klima uređaja.

U našoj ponudi je devet najprodavanijh klima iz ovde serije;

 

Mitsubishi klima uređaji – PKA-M zidna jedinica

Kompaktne unutrašnje jedinice koje se jednostavno montiraju na zid. Ova serija nudi široku liniju proizvoda (modeli od M35 do M100). Napravljena i dizajnirana za visoko efikasnu uštedu energije. Sve klime iz ove serije imaju ravan prednji panel i čisto su bele boje, kako bi se što lakše uklopili u najrazičitije prostore.

 

PEA – RP kanalska klima

Ova serija upotpunjuje ambijent poslovnog prostora. Plafonska klima koja se estetski uklapa u sve vaše zamisli, sa širokim izborom performans i fleksibilnim dizajnom kanala.  Na nju je moguća instalacija cevi i do 100 metara dužine, što povećava slobodu njene primene i mogućnosti izbora. Elegantno i sa stilom.

 

PEAD – M kanalska klima

Plafonska klima koja se najlakše skriva u prostoru, sa samo 250 milimetara visine, može da se ugradi i u najniže stropove.  Efikasnost uštede energije joj je maksimalno poboljšana, smanjujući tako potrošnju struje. Idealne za klimatizovanje poslovnih zgrada koje baš nemaju prostora za velike tavanice.

 

SEZ – M kanalska klima

Jedan od najboljih izbora za ugradnju skrivenih jedinica na plafonu, ako želite da vaši Mitsubishi klima uređaji zapravo budu neprimetne rešetke (za usisni vazduh) i izlazni otvori. Klimatizaciju prostora tako dobijate bez nepotrebnih glomaznih uređaja što omogućava održavanje visokog standarda unutrašnjeg dekora. Mogu se instalirati i u objektima sa spuštenim plafonima.

 

PLA – ZM kasetna klima

Kompletna PLA linija klima, uključujući deluks jedinice, nudi poboljšanu uštedu energije. Za korisnike koji traže dodatno, još veću uštedu energije, Mitsubishi Electric je osmislio deluks klimu PLA-ZM. Ugradnja širokog izlaza za ventilaciju i „3D i-see senzor“ poboljšava kontrolu distribucije protoka vazduha, što čitavom objektu povećava nivo udobnosti.

 

SLZ – M kasetna klima

Kompaktne, lagane, plafonske kasetne klime sa četvorosmernim otvorima za vazduh, pružaju maksimalnu udobnost ravnomernom protokom po celoj sobi. Moderna pravlinijska forma, rezultirala je elegantnim dizajnom, što daje mogućnost da se klima neprimetno uklopi u svaki enterijer. Idealna za upotrebu u kancelariji ili radnji.

 

PSA – RP podni klima uređaj

Mitsubishi klima uređaji sa najlaškom instalacijom. Odličan izbor kada se iznenada pojavi potreba za ugradnjom klme. Ova podna unutrašnja jedinica kompaktnog je i praktičnog dizajna, koji zahteva minimalan prostor. Dozvoljava  izuzetnu slobodu u izboru mesta za postavljanje, jer crevo može da se montira na čak četiri mesta; sa leve i desne strane, sa leđa i odozdo. Moguće ju je lako postaviti i u ugao sobe.

 

PCA – M bela podplafonska klima

Stilizovan novi dizajn unutrašnje jedinice sa poboljšanim protokom vazduha, namenjena je za visoke i niske plafone. Ne može poremetiti sklad niti u prostorijama sa najvišim estetskim detaljima. Ove inverter klime donose impresivno smanjenje troškova električne energije, što ćete primetiti na mesečnom nivou, veoma brzo.

 

PCA – RP podplafonska klima

Karakteristike ove podplafonske klime su telo od nerđajućeg čelika i ugrađen filter za isparenja od ulja i masti, kako bi vazduh uvek bio svež i čist. Koriste se u klimatizaciji kuhinja gde se puno radi sa otvorenom vatrom. I najtvrdokornije prljavšine sa ove klime lako se čiste.

Sistemi sa zidnim jedinicama – PKA M jedinica

Sistemi sa kanalskim jedinicama – PEA RP jedinica

Sistemi sa kanalskim jedinicama – PEAD M jedinica

Sistemi sa kasetnim jedinicama – PLA ZM jedinice

Sistemi sa kanalskim jedinicama – SEZ M jedinica

Sistemi sa kasetnim jedinicama – SLZ M jedinice

Sistemi sa podnostojećim jedinicama – PSA RP jedinica

Sistemi sa podplafonskim jedinicama – PCA M bela jedinica

Sistemi sa podplafonskim jedinicama – PCA RP jedinica

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd