[eng] PRVI OBJEKAT SA JET TOWEL SUŠAČIMA ZA RUKE MITSUBISHI ELECTRIC-MERKATOR BEOGRAD

[eng]

Premijerno na našem tržištu instalirani su sušači nove generacije Mitsubishi Electric Jet Towel na objektu Merkator Beograd.

Jet Towel je novi proizvod u ponudi Mitsubishi Electric kompanije na našem tržištu koji se od drugih sličnih proizvoda izdvaja po tome što nudi brzo i superiorno higijensko rešenje sušenja ruku posebno pogodno za poslovne prostore sa velikim protokom ljudi-tržni i poslovni centri.

Mitsubishi Electric Jet Towel predstavlja revolucionarnu tehnologiju sušenja ruku koja se pokazala kao brza a higijenski prema najvišim standardima još od 1993 godine kada je Mitsubishi Electric prvi put upotrebio. Jet Towel je jedinstven sistem koji velikom brzinom suši ruke koristeći duplo strujanje vazduha kako bi odstranio vodu sa dlanova u rekordnih 8 do 10 sekundi brzinom strujanja vazduha od 382 km/h.

Uz to MItsubishi Electric je i ovaj put uspeo da uskladi dizajn i efikasnost i na taj način uspeo da se uklopi u najzahtevnije arhitektonske projekte i zauzme lidersko mesto na tržištu.Author: belit-biljana
s