Carrier

Carrier Stand Dealers panel_en-page-001
Kako možemo da pomognemo?

Za sve informacije kontaktirajte nas telefonom, e-mailom ili pošaljite upit na kontakt strani.

Carrier, kompanija koja je nikla na temeljima izuma oca moderne klimatizacije Vilisa Kerijera i koji datira iz 1902. godine, danas je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier neprekidno nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija i na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

Simply smart cooling, heating and air conditioning.

Carrier svojim inovativnim rešenjima pomaže milionima ljudi da upravljaju komforom u sopstvenom domu.Carrier rešenja za udobnost u domu mogu obezbediti stabilnu temperaturu, vlažnost i kvalitet vazduha u svim sobama, tokom svakog časa i minuta.

Komercijalna serija

Laki komercijalni sistemi Carrier projektovani su tako da zadovolje potrebe objekata različitih tipova i primena. Inverterska tehnologija koju sistemi koriste nudi značajne prednosti u smislu uštede energije.

X-Power serija Carrier VRF sistema nudi širok izbor modela unutrašnjih jedinica, kao i veliki izbor kapaciteta spoljnih jedinica, omogućavajući kvalitetno grejanje, hlađenje i ventilaciju uz maksimalnu uštedu električne energije.

Toplotne pumpe

Odlično rešenje za ekonomično grejanje.