Prečišćivači vazduha

011 329 22 83

Carrier, kompanija koja je nikla na temeljima izuma oca moderne klimatizacije Vilisa Kerijera i koji datira iz 1902. godine, danas je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier neprekidno nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija i na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

POGLEDAJ KATALOG

Stvaranje idealnog okruženja za život u poslednje vreme sve više uključuje i poboljšanje kvaliteta vazduha u Vašem domu.

CARRIER prečišćivači vazduha u svojoj ponudi imaju jedinstvene prečišćivače vazduha, koji poboljšavaju kvalitet vazduha i podižu udobnost i kvalitet života na viši nivo.

Čist vazduh u vašem domu je ključ za dugotrajnu udobnost. Čak i kada su temperatura i vlažnost idealni, perut kućnih ljubimaca i polen koji kruže u vazduhu mogu izazvati simptome alergije i astme. Da biste uklonili ove nadražujuće materije i imali čist vazduh u zatvorenom prostoru, prečišćivači vazduha za celu kuću ili poslovni prostor su vaša najbolja opcija.

 

Na koji način CARRIER prečišćivači vazuha prečišćavaju vazduh?

Naš inovativni prečišćivač vazduha nudi jednostavan, isplativ način da poboljšate kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, u skoro svakoj prostoriji u Vašem domu.

Prečišćivač vazduha kombinuje tri različite tehnologije filtracije za stvaranje zdravijeg vazduha u zatvorenom prostoru.

  • Prvo, predfilter uklanja velike čestice u vazduhu kao što su prašina, prljavština i perut kućnih ljubimaca.
  • Zatim, napredni visokoefikasni filter hvata preko 99% čestica veličine 0,3 mikrona, uključujući i polen.
  • I, na kraju, filter sa aktivnim ugljem uklanja neprijatne mirise iz vazduha Vaše sobe.

Takođe, prečišćivači vazduha imaju ugrađeni monitor kvaliteta vazduha koji kontinuirano uzorkuje ulazni vazduh i meri nivoe zagađenja. Monitor ima lako čitljiv LED ekran koji takođe menja boje na osnovu četiri različita prikazana stepena kvaliteta vazduha. Plava za dobar kvalitet vazduha, zelena za umeren kvalitet vazduha, žuta za nezdrav kvalitet vazduha i crvena za veoma nezdrav kvalitet vazduha.

Da biste poboljšali kvalitet vazduha u vašoj prostoriji, možete povećati postavku brzine ventilatora ili prebaciti na automatski režim koji omogućava prečišćivaču vazduha da automatski prilagodi brzinu ventilatora na osnovu detektovanog kvaliteta vazduha.

 

Glavne karakteristike

Moderan način života diktira da provodimo više od 75% vremena u zatvorenim prostorijama.

Pored spoljnih zagađivača koji unutrašnji vazduh čine štetnim, često duvaski dim, virusi i mikroorganizmi, kao i prašina čine unutrašnji vazduh nezdravim.

Nova generacija Carrier prečišćivača vazduha, koji mogu da budu u portabilnoj stonoj varijanti, kao i za veće prostorije, obezbeđuje visok nivo prečišćavanja vazduha i maksimalan kvalitet unutar prostorija.

Najkvalitetniji filteri i nizak nivo buke kao i različiti režimi rada čine ovaj proizvod neizbežnim u modernim uslovima života i poslovanja.

  • NAPREDNI FILTER VISOKE EFIKASNOSTI: Zadržava preko 99% čestica u vazduhu veličine 0,3 mikrona. Opremljeni su HEPA (High Efficiency Particulate Air) filterom, koji je zbog svoje efikasnosti prepoznat kao najbolji sistem za filtriranje. Njihova efikasnost se ogleda u činjenici da zadržava sve veličine štetnih čestica iz vazduha. Eliminiše štetne zagađivače iz vazduha, uključujući prašinu, polen i perut kućnih ljubimaca. Pored toga, smanjuje mirise od kuvanja, duvana i kućnih ljubimaca.
  • ZADRŽAVA ALERGENE: Filtrira polen, prašinu, duvanski dim i smanjuje neprijatne mirise. Ima ugrađeni difuzor arome i dodaje miris Vašem prostoru, tako da možete da uživate u prijatnim mirisima Vašeg doma.
  • IDEALNI ZA SVE PROSTORIJE : Budite sigurni da udišete čistiji vazduh u spavaćim sobama, dnevnim i dečijim sobama, igraonicama ili bilo kojim drugim prostorijama do 400 m2, u kojima je potrebno prečistiti vazduh.
  • MOĆAN I TIH VENTILATOR: Sadrži sistem za protok vazduha od 360 stepeni koji tiho uvlači zagađen vazduh iz više pravaca i raspršuje čistiji vazduh po prostoriji. Motor sa 18 brzina omogućava održavanje balansa između buke i performansi čišćenja, bez naglih i glasnih zvukova prilikom menjanja brzina. Pametni automatski režim automatski prilagođava brzinu ventilatora na osnovu kvaliteta vazduha u prostoriji, kako bi efikasno isporučio čistiji vazduh uz minimiziranje nivoa buke. Povrh svega, kada aparat radi na režimu spavanja, smanjuje nivo buke, tako da Vi i Vaša porodica možete da udišete čist vazduh i mirno spavate tokom cele noći.
  • UGRAĐENI MONITOR KVALITETA VAZDUHA: Lako čitljiv monitor kvaliteta vazduha kontinuirano meri nivoe zagađenja vazduha. Indikator u boji u 4 koraka koji vam pomaže da ostanete u toku sa kvalitetom vazduha u svojoj prostoriji.
  • SMART AUTO MODE: Automatski podešava između 18 brzina ventilatora na osnovu nivoa kvaliteta vazduha detektovanog u prostoriji, optimizujući isporuku čistijeg, zdravijeg vazduha u zatvorenom prostoru.
  • PRENOSNI: Dizajnirani su tako da ih je lako prenositi iz jedne prostorije u drugu. Veće jedinice imaju točkiće pomoću kojih se prevoze sa jednog mesta na drugo, a manji aparati su jednostavni i kompaktni i možete ih držati u svakom kutku.

 

Jednostavno održavanje i moderan dizajn

Carrier prečišćivači vazduha su dizajniran tako da zahtevaju minimalno održavanje. Održavanje je ograničeno na zamenu kertridža za prečišćavanje vazduha i čišćenje jonizacionog niza četkom. Učestalost svakog od njih će varirati u zavisnosti od dizajna kanala prečišćivača, kao i lokalnih uslova, odnosno, kvaliteta vazduha i nivoa zagađenosti.

CARRIER prečišćivači vazduha dolaze u različitim veličinama, dizajnirani za različite prostore kojima su namenjeni. Modernog su dizajna i uklapaju se u bilo koji interijer.

CARRIER konstantno uvodi inovacije kako bi svojim klijentima doneo zdravu i efikasnu tehnologiju, za potrebe zdravog života u okruženju u kojem živimo i radimo.

Srećni smo što možemo da ponudimo ove sjajne i jedinstvene prečišćivače vazduha, jer znamo da će učiniti značajnu, pozitivnu razliku u životima ljudi. Verujemo da svako zaslužuje da udiše čist vazduh i ponosni smo što nudimo proizvode koji mogu da pomognu da se to ostvari.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd