Kućna serija

011 329 22 83

Carrier, kompanija koja je nikla na temeljima izuma oca moderne klimatizacije Vilisa Kerijera i koji datira iz 1902. godine, danas je svetski lider u opremanju objekata grejanjem, klimatizacijom i uređajima za hlađenje. Carrier neprekidno nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija i na tržište donosi nove proizvode i usluge koji na globalnom nivou poboljšavaju udobnost korisnika i efikasnost.

Svako ko je nekada istraživao o klima uređajima zna da je Carrier klima jedna od najpouzdanijih i najkvalitetnijih. Prvi modeli Carrier klima kućna serija pojavili su se pre više od 100 godina, a statistika kaže da se danas na svakih desetak sekundi montira jedna širom sveta.

Carrier neprekidno nastavlja svoju tradiciju dokazanih inovacija i na tržište donosi nove proizvode i usluge koje na globalnom nivou poboljšavaju efikasnost i udobnost korisnika. Karakteriše ih moderan dizajn, savremen način upravljanja putem WiFi i drugih funkcija, tih režim rada, ekonimična potrošnja i sistem za čistiji vazduh.

Ukoliko ste u potrazi za kompletnim rešenjem koje poseduje mnoštvo naprednih funkcija i sistema rada, onda su Carrier klime stvorene za vas.

 

Moderan dizajn i savremen način upravljanja Carrier klimama

Jedan od čestih uslova za kupovinu novog klima uređaja za kućnu upotrebu je moderan dizajn. Kada se ugrađuje u potpuno novoopremljen enterijer, svakako da je bitan izgled unutrašnje jedinice. Sve Carrier modele krasi elegantan dizajn sa kompaktnom formom koja se uklapa u svaki enterijer.

Pored dizajna, ono što privlači većinu kupaca i čime vole da se pohvale kod gostiju je savremen način upravljanja.

Među najkorisnijim opcijama je kontrola putem Wifi, odnosno aplikacije, koja vam omogućava upravljanje čak i kada niste u vašem domu. Prednost ove funkcije je što možete uključiti klimu dok ste na poslu, a dok dođete do vašeg doma temperatura će dostići već željeni nivo.

Još jedna napredna opcija koju možete koristiti tokom dana je funkcija “Prati me” (Follow me). Pomoću ove opcije unutrašnja jedinica očitava temperaturu sa mesta na kom se nalazi daljinski upravljač i automatski prilagođava svoj rad.

Funkcija koja vam može najviše koristiti tokom noći je tajmer. Imate mogućnost da podesite vreme kada želite da se hlađenje ili grejanje pokrene i kada da se zaustavi.

 

Najtiši modeli velikog raspona rada

Karakteristika koja je veoma bitna, a koju će sigurno primetiti i svi vaši gosti, je izuzetno tih režim rada. Problem kod većine klima uređaja je što su bučne, ometaju razgovor ili gledanje televizije. Zato se u Carrier klime ugrađuju kompresori sa zvučnom izolacijom, koji imaju i opciju promene brzine i inteziteta rada.

Carrier klima inverter može raditi bez problema na jako niskim ili vioskim temperaturama. Opseg rada punog kapaciteta je od -15 do +46 stepeni. Važan podatak ukoliko klima uređaj često koristite za grejanje ili hlađenje pri ekstremnim temperatura.

 

Carrier klime – Ekonomičnost i očuvanje životne sredine

Velika pažnja posvećena je ekonomičnom radu. Različite opcije i funkcije koje su ugrađene u ove klime omogućavaju uštedu električne energije. Osnovni režim rada je sa SEER koeficijentom od 13 do 21, što znači da će svakako potrošiti manje struje od drugih modela.

Dodatnu uštedu možete ostvariti ukoliko aktivirate Eco funkciju koja će dodatno smanjiti potrošnju za 20%. Koristeći tajmer optimizujete rad i potrošnju struje, a ujedno klima će održavati najprijatniju temperaturu tokom cele noći.

Da li ste znali da se kompanija Carrier izuzetno zalaže za očuvanje životne sredine? Veliku pažnju posvećuju unapređenju sistema koji će smanjiti štetne gasove u spoljnoj sredini, a takođe i poboljšanju vazuha u vašem domu. Istaći posebno kao bitnu informaciju.

Više od 25 godina u Carrier klime se ugrađuju Puron rashladna sredstva za koje je dokazano da ne zagađuju vazduh. Do tada su se koristili rashladni fluidi koji razgrađuju ozonski omotač.

A kako bi poboljšali kvalitet vazduha u vašem domu ugrađuje se nekoliko različitih vrsta filtera i jonizator koji obezbeđuje čist vazduh i stvara sveže i zdravo okruženje.

 

Napredna funkcija detekcije problema i kvarova

Sigurni smo da ste do sada uočili veliku prednost Carrier klima, a ono što dodatno ističe njihov kvalitet i opravdava veliki broj kupovina je detekcija problema i kvarova.

Opcija “Auto dijagnostika” postoji kako bi vam na vreme detektovala problem ili kvar. Što pre saznate za kvar, sanacija može biti jednostavnija. A to je jedan od načina da produžite vek trajanja ovih izuzetno kvalitetnih klima uređaja.

Još jednu funkciju koju ne smemo zaboraviti da vam predstavimo je automatsko restartovanje uređaja sa prethodnim podešavanjima u slučaju prekida u napajanju.

Carrier Sensation inverter (Wifi interfejs ugrađen)

Carrier Platinum Plus inverter (Wifi interfejs ugrađen) + poklon pročišćivač vazduha

Carrier Crystal Ultra Clean Plus inverter (Wifi interfejs ugrađen)

Carrier Extreme2 inverter (Wifi interfejs ugrađen)

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

011 329 22 83

Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd